EPA is een dynamisch elektrobedrijf met
toonaangevende elektrotechnische diensten
(hoogspanning, laagspanning, bekabeling van A tot Z),
waarbij we samen op een innovatieve manier kijken
naar duurzame turn-key oplossing. Onze kracht zit
in de combinatie van expertise en middelen,
waardoor ons dienstenaanbod gecoördineerd wordt
van onder één dak, namelijk SOCA GROUP

Onze missie

Elektriciteit is een hoeksteen van de maatschappij en bedrijfswereld geworden, we vertrouwen er steeds meer en meer op. Bovendien is het beheer van elektriciteit een enorm complex gegeven geworden dankzij de verschillende toepassingen, razendsnelle evoluties en strikte, maar ook voortdurend evoluerende, regelgeving. 

Onze missie bestaat eruit om de leiding te nemen in het beantwoorden van de elektrotechnische vraagstukken voor onze klanten, groot en klein. We doen dit door te schakelen tussen fervente professionals, kwaliteitsvolle producten en efficiënte processen. Daarbij verzekeren we u van het volgende: we zijn altijd nabij, leveren altijd maatwerk en leveren altijd kwaliteit! 

wie zijn we

De Stroomleiders

Het waarmaken van onze missie vertrouwen we toe aan onze medewerkers, de Stroomleiders. Een Stroomleider is een specialist in zijn of haar vakgebied en bezit een enorme bagage aan expertise en ervaring. Het is een trotse, fervente en collegiale stielman of -vrouw die elke dag opnieuw met veel passie en goesting aan de slag gaat. Elke keer opnieuw op zoek naar een oplossing voor een nieuwe uitdaging. Elke keer opnieuw gedreven om het beste resultaat te behalen. 

Indien u een beroep doet op EPA, doet u een beroep op de Stroomleiders!

Benieuwd naar ons team?

Kijk dan zeker even verder.

De stroomleiders inschakelen?