Wijnegem Shopping Center

Dit gekend shoppingcentrum nabij Antwerpen kwam bij ons aankloppen voor een zeer ruime opdracht met een vrij hoge budgettering. Ze zochten een installateur waarop zij konden vertrouwen en die het project tot een goed einde kon brengen binnen de contouren van tijd, ruimte en technische uitdagingen. Het shoppingcenter zou immers tijdens de verbouwingen niet sluiten, maar steeds operationeel blijven.

Door de specifieke aard van de werken, werd er beslist zowel dag- als nachtdiensten in te zetten. We hebben hier met succes beroep gedaan op een grote diversiteit aan subcontractors. Mede dankzij een zeer strak beheer van de planning en een goede communicatie met de diverse betrokken partijen werd het project zelfs sneller dan voorzien opgeleverd. Een huzarenstukje waarop we bij EPA terecht trots zijn.

De toepassing van tal van uiteenlopende technieken maakte van heel het project vaak een ingewikkeld kluwen. We installeerden een zeer uitgebreid pakket aan technieken: zowel de basisverlichting, de RGB-sturingen, brand, inbraak, geluid, noodverlichting, noodstroom generator, verdeelborden, personen- en wagentelling, camera‚Äôs, als datanetwerken hoorden tot de opdracht.

Kortom: we houden aan het Wijnegem Shopping Center een tevreden klant over.


Zelf ook een omvangrijk project gepland?

Wij kunnen u ook helpen!