Bij EPA zetten we graag in op jong talent. Daarom zal onze afgevaardigde bestuurder Jacky Dreesen 18 januari en 8 februari voor de klas staan in het kader van Ondernemers voor de klas. Dit is een project van VlaJo.

Bij EPA zetten we graag in op jong talent. 
Daarom zal onze afgevaardigde bestuurder Jacky Dreesen  18 januari en 8 februari voor de klas staan in het kader van Ondernemers voor de klas. Dit is een project van VlaJo.  Hieronder het persbericht van VlaJo over het project:


Ondernemers voor de klas VlaJo

Welke vaardigheden zijn nodig in het bedrijfsleven? Wat betekent ondernemer zijn nu precies? Wat verwachten bedrijven van jongeren? Heel wat vragen die jongeren hebben, maar zelf moeilijk kunnen beantwoorden. Wie kan dat beter dan een ondernemer of bedrijfsleider zelf?

Vlajo organiseert ieder jaar ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen. Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch?

Op 18 januari en 8 februari mogen Harlindis Relindis in Maaseik en het Biotechnicum in Bocholt Jacky Dreesen verwelkomen. Gedurende twee uur gaan de leerlingen met Jacky in dialoog en krijgen ze de kans om te ontdekken wat ondernemer of bedrijfsleider zijn nu precies inhoudt. We wensen onze leerlingen alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas? Surf naar www.vlajo-ovk.be

Gerelateerd nieuws

De stroomleiders inschakelen?