Het gaat Jacky Dreesen en zijn bedrijf EPA voor de wind. Met enkele spraakmakende orders hebben zijn jongens de handen meer dan vol. Zodanig zelfs dat er druk wordt gezocht naar vers bloed: “Elektrotechniekers, ingenieurs, projectleiders en zelfs administratieve krachten zijn meer dan welkom”, aldus Jacky Dreesen.

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten

Bijna 5 jaar heeft EPA gewerkt aan de totale renovatie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen. “We stonden in voor de installatie van een nieuwe hoogspanningscabine en alle elektrische technieken: toegangscontrole, camerabewaking, verlichting, spanningsverdeling, branddetectie, digitaal netwerk, enzovoort. Vooral de secure uitlichting van de kunstwerken was van groot belang”, vertelt de gedelegeerd bestuurder.

Hoogspanningscabine voor het Antwerpse gerechtshof

Daarmee houdt de dagelijkse stroom van werfvoertuigen tussen Oudsbergen en Antwerpen niet op. “Amper 500 meter verder beginnen we met de totaalrenovatie van het Antwerpse gerechtshof”, aldus nog Dreesen. “Dit omvat eveneens de plaatsing van een hoogspanningscabine en alle elektrotechnieken. Een zeer omvangrijke klus, die we deze keer op amper 1,5 jaar dienen te klaren. Maar dat gaat.”

Gerelateerd nieuws

De stroomleiders inschakelen?