Hoogspannings cabines

Het belang van een hoogspanningscabine is vaak ongekend en wordt veelal onderschat. Wanneer de cabine zijn functie verliest, vallen alle activiteiten in uw bedrijf stil. De betrouwbaarheid van hoogspanningscabines is dus essentieel voor uw bedrijf. Ze garanderen de continuïteit van uw processen en de veiligheid van uw medewerkers.

LAADINFRASTRUCTUUR VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

EPA heeft jarenlang ervaring in het verdelen van elektrische energie binnen grote gebouwen en industrie. Het aansluiten van één of meerdere laadpalen, ook wel laadinfrastructuur genoemd, is soms complexer dan men denkt omwille van de veelal sterk onderschatte vermogens die elektrische auto’s uit het net trekken.

Aarding

Een aarding is de verbinding van een object met de aarde en beschermt tegen elektrocutie. Een aarding is dus essentieel, verplicht en beschreven in het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI).

Bliksembeveiliging

Blikseminslagen veroorzaken elk jaar aanzienlijke materiële, financiële en lichamelijke schade. Het is daarom uiterst belangrijk om te beschikken over een veilige en betrouwbare maatregel tegen blikseminslagen.

Relighting​

Relighting is een energie-efficiënte aanpassing van uw verlichting die meteen resulteert in een  heel deel voordelen. Eerst en vooral bespaart u veel energie. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

De stroomleiders inschakelen?