Hoogspannings cabines

Het belang van een hoogspanningscabine is vaak ongekend en wordt veelal onderschat. Wanneer de cabine zijn functie verliest, vallen alle activiteiten in uw bedrijf stil. De betrouwbaarheid van hoogspanningscabines is dus essentieel voor uw bedrijf. Ze garanderen de continuïteit van uw processen en de veiligheid van uw medewerkers.

Relighting

Relighting is een energie-efficiënte aanpassing van uw verlichting die meteen resulteert in een  heel deel voordelen. Eerst en vooral bespaart u veel energie. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Aarding

Een aarding is de verbinding van een object met de aarde en beschermt tegen elektrocutie. Een aarding is dus essentieel, verplicht en beschreven in het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI).

Bliksembeveiliging

Blikseminslagen veroorzaken elk jaar aanzienlijke materiële, financiële en lichamelijke schade. Het is daarom uiterst belangrijk om te beschikken over een veilige en betrouwbare maatregel tegen blikseminslagen.

Datamanagement

Bent u op zoek naar het elektrische schema van uw elektrische installatie? Weet u niet welke versie het meest recent is of weet u niet waar de documenten te vinden?

EPA biedt met EPASS dé oplossing. EPASS is een professionele, gebruiksvriendelijke en tijdbesparende cloudtoepassing, die uw elektrische schema’s bewaart, bewerkt en gemakkelijk beschikbaar maakt.

De stroomleiders inschakelen?