Op 5 januari was het zover: de stroomleiders klonken op het nieuwe jaar in jaren twintig stijl. En dat het een geslaagd feestje was! 

We waren in totaal met 68 aanwezigen, stroomleiders en partner. De avond bestond uit een Italiaanse walking dinner, natuurlijk met gepaste muziek in roaring twenties-stijl
Het was een uitgelezen kans voor de stroomleiders van EPA om eens bij te kletsen met de rest. Dit is niet vanzelfsprekend met de verschillende werven en teams die er worden samengesteld, dus we appreciëren elke kans om iedereen eens samen te krijgen in een fijne setting! Er was natuurlijk ook tijd voor een speech van onze bestuurder, Jacky Dreesen. Hier werden de werknemers in de bloemetjes gezet voor hun harde inzet het afgelopen jaar. Want zonder hen was het allemaal niet mogelijk! Het werd een gezelige avond vol Italiaans lekkers, fijne muziek en top bediening.

Dit feest was niet kunnen doorgaan zonder de goede zorgen van Elvira en haar team van Da Lidia Maasmechelen. 
Dus een dikke merci voor het lekkere eten, de mooie zaal en de goede zorgen. De stroomleiders vonden het alvast een super feest! 

Gerelateerd nieuws

De stroomleiders inschakelen?