Ontwerp en studie

Bij EPA beschikken we over dertig jaar ervaring in elektrotechnische projecten. Daarnaast berusten we op een toonaangevende reputatie in de sector.

Projecten

Bij EPA hebben we gedurende de jaren bewezen dat we projecten kunnen managen bij zowel veiligheids-, technisch zeer veeleisende industriële klanten, in tertiaire projecten of voor openbare besturen.

Versterking en ondersteuning

Onze stroomleiders staan ter beschikking om jullie interne team te versterken en te verrijken. Ze zijn geknipt om interne projecten of oderhoudsdiensten te ondersteunen door drie basispijlers: een continue bijscholing, de nodige ervaring en een intern kenniscentrum waarop ze beroep kunnen doen voor de laatste technieken en wetgevingen.

Onderhoud en 24/7 permanentie

Een goed functionerende elektrische installatie begint bij een duurzaam ontwerp en professionele installatie. Slijtage van  de installatie (vb. omwille van elektrische schakelingen, warmteontwikkeling,…), welke kan resulteren in een stroomuitval, materiële- en zelfs lichamelijke schade, zal desondanks toch optreden indien de installatie niet goed onderhouden wordt.

De stroomleiders inschakelen?